یادگیری آهنگسازی

آموزش 24 نکته مهم که چگونه به یک آهنگساز خوب تبدیل شویم؟

آهنگسازی

ممکن است روی ورقه ی آهنگسازی خود ساعت ها نگاه کنید و به موسیقی های موتزارت دائما گوش کنید یا اینکه ساعت ها پشت پیانو بنشینید وبرای رسیدن به اولین شاهکار خود فکر کنید. در اینحال احساس میکنید که دارید وقتتان را تلف می کنید.

بر طبق نظریه ی Kile smith -که یک آهنگ ساز و معلم موسیقی بود -8 راه آسان برای نوشتن موسیقی –که در مقاله ی خود به آنها اشاره کرد- وجود دارد که شامل موارد زیر است:

point ico   بخش اول-کلیات

1-اطمینان حاصل کنید که در مرکز توجه هستید: باید با اعتماد بنفس کار کنید و نام خود را در قطعه ای از یک موسیقی قرار دهید. Smith اصرار داشت دائما در مورد خود و دستاوردهای موسیقی تان صحبت کنید.

2-نظرات خود را ابراز کنید: نظرات و عقیده های خود را ابراز کنید و روی آنها ثابت قدم باشید.

 


اف ال استودیو

توی این پک فوق العاده، آهنگسازی دیجیتال، ضبط، تنظیم، میکس و مسترینگ رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! در کمترین زمان آهنگساز حرفه ای و معروف شو!


 

3-زمان و اهدافتان را بالا ببرید: زمان همیشه محدود است اما اگر جدی هستید که اینکار را به عنوان یک حرفه در پیش گیرید پس تمام تلاش خود را بکار گیرید.

4- موزیسین هایتان را بشناسید: اسمیت روی این مورد تاکید میکرد که بهترین ارکست، خواننده و… را انتخاب کنید. اینکار همچنین باعث میشود که از موزیسین های زیادی در کارتان استفاده کنید همچنین باعث ایجاد حس راحتی بینتان میشود.

حتما بخوانید: 4 تا از بهترین نرم افزارهای حرفه ای آهنگسازی در کامپیوتر

5- در مورد مهلت نگران نباشید: همانطور که اسمیت گفته است، شما نمیتوانید یک نابغه را به زمان محدود کنید. به استثنای مواقعی که موزیسین ها، در کنسرت های فصلی مجبور میشوند خود را با زمان وقف دهند.

6-به نوازندگان کمک کنید تا درست بنوازند: اگر ساعت ها برروی یک قطعه آهنگ کار کردید، به نوازندگانی نیاز دارید تا آن را اجرا کنند. اسمیت توصیه میکند تا اشتباه نوازندگان را به آنها بگویید و اگر اشتباهی در کار نیست توصیه هایی به آنها بکنید تا در کارشان بهبود حاصل شود.

7-عادات بد را کنار بگذارید: وقتی که به گذشته ی آهنگ سازان میبینید که آنها هیچ ترسی از رویارویی نداشتند و به توسعه استعدادهایشان میپرداختند.

8-رقبای خود را کنار بزنید: با اعتماد بنفس باشید و با یادگیری تکنیک های خاص خودتان، کم کم رقبایتان را کنار بزنید.

start-composing

point ico   بخش دوم-نکات ریزتر

برخلاف نواختن ابزار موسیقی -که به اندازه ی کافی سخت است- ، نوشتن موسیقی نیازمند احساسات و عواطف و حالت ذهن شما است. آهنگسازی همچنین یک نشان دائمی از حسی که هنگام نوشتن موسیقی داشتید، برایتان بوجود می آورد. در اینجا چند ایده برای آهنگسازی آورده ایم که به شما کمک می کند آهنگ ساز و تنظیم کننده بهتری باشید:

1-حرکت: بعضی افراد هنگام راه رفتن ایده هایی به ذهنشان میرسد – این یک ترفند قدیمی است. بتهوون هر روز صبح قبل از نوشتن آهنگ، قدم میزد.

2-bass line: گاهی اوقات آهنگها با یک خط باس ملیح و دلپذیر شروع میشوند. خیلی از آهنگ های Can’t wait for the perfect به همین روش ساخته شده اند.

3- ملودی های کوچک: یک موتیف ملودی (کوچک ترین جزء ملودی) که معمولا ترکیبی از دو آکورد است می تواند آهنگسازی شما را دگرگون کند. همواره به همین ملودی های کوچک توجه کنید.

4- تعادل یا بالانس: آکوردهای خارج و سخت را انتخاب نکنید بلکه برای ترکیب آکوردهای معمول راههای منحصر بفردی بیابید.

5-مانند Wayne باشید: بسیاری نوشتن ملودی های Wayne Shorter را دوست دارند پس به آنها توجه کنید. در آهنگ های او همواره یک ملودی قابل خواندن با یک جابجایی پیچیده هارمونیک وجود دارد.

6-به آهنگ مورد علاقه تان گوش کنید: به آهنگهای مورد علاقه تان که باعث حرکتتان میشود گوش کنید تا ایده هایی در ذهنتان ایجاد شود.

7-Groove, beats و pocket را مد نظر قرار دهید: و به اندازه کافی آهنگ ها را در اوج و افت، بالا پایین کنید.

8-حرکت قوی هارمونیک: تصاعد و اوج گیری آکوردها همیشه جذاب است. مثلا آهنگسازی های Pat Metheny را ببینید. در واقع خیلی از آدم ها حرکت شدید و ناگهانی آکوردها را دوست دارند. (تغییرات در یک سوم ها نه در روش سنتی یک چهارم)

piano_keys

9-روابط: آهنگ ها معمولا از 2 آکورد ایجاد میشوند که وقتی عقب و جلو میروند ، ملودی، خلق و خو یا هر دوی آنها را آشکار میکنند.

10-سرقت! به مورد 6 توجه کنید. به موسیقی هایی توجه کنید که باعث حرکت و جنبش شما و همچنین پیدا کردن راهتان شود. یعنی سعی کنید از دیگر آهنگسازان ایده بگیرید. می توانید همانها را به سلیقه خودتان تغییر دهید و سبک خودتان را بسازید.

11-قوانین ملودی: قوانین آهنگ سازی را مد نظر قرار دهید، این به ترجیح خودتان بستگی دارد اما من ملودی های پیچیده را بیشتر دوست دارم.

12-اشکال را در نظر بگیرید: نقطه ی اوج این آهنگ کجاست؟ از کجا شروع کردید و میخواهید به کجا برسید؟

13-ذهنیات پایانی کارتان را مد نظر قرار دهید: اینکه این آهنگ چه احساسی در شما ایجاد میکند و در پایان چه حسی دارید.

14-آهنگ ها را ترکیب کنید: مثلا انتهای آهنگ ها را به ابتدای آن منتقل کنید. از برنامه افترافکت و فتوشاپ برای اینکار بهره بگیرید اما نرم افزارهای بهتری هم هستند.

15- در پایان کار حس ابتدایی را در نظر بگیرید: ببینید که چقدر راحت می توانید پیشرفت کنید.

16-آهنگ بخوانید: آهنگی که نوشته اید را با صدای بلند بخوانید. این کار باعث می شود ضعف ها و قوت ها را بهتر متوجه شوید.

حتما بخوانید: 4 تا از بهترین نرم افزارهای حرفه ای آهنگسازی در گوشی اندروید

باز هم هرگونه سوال، نظر یا تجربه ای در زمینه یادگیری آهنگسازی دارید در بخش نظرات با سازی ها و سایر هموطنان به اشتراک بگذارید.

آموزش آهنگسازی

حتما بخوانید!

6 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.