خرید عمده از چین

مراحل و نکات خرید عمده از چین+ 12 سایت خارجی

تئوری-موسیقی

در این مطلب بهترین سایت های آنلاین برای خرید عمده از چین را معرفی می کنیم، فروشگاههایی که هم معتبرند و هم بهترین قیمت و کیفیت پشتیبانی را ارائه می دهند. اما خرید عمده از چین، قلق های خاص خود را دارد پیشنهاد می کنیم حتما نکاتی که نتیجه سالها تجربه هستند در همین مطلب را بخوانید تا کلاه سرتان نرود و با خیال راحت خرید کنید! از این جهت که بسیاری برای خرید لوازم موسیقی به چین مراجعه می کنند.

ابتدا مراحل خرید عمده از چین (اینفوگرافیک)

مراحل خرید عمده از چین

حتما بلد باشید: اصطلاحات رایج موسیقی که هر فردی باید بداند

6 نکته برای خرید عمده از چین

1-همیشه ارزان ترین محصولات را انتخاب نکنید

محصولاتی که قیمت بسیار ارزانی دارند احتمالا محصولات بدی هستند. اگر فروشندگان دیگر یک محصول را با همان قیمت نمی فروشند، پس حتما مشکلی وجود دارد. یادتان باشد که خرید محصولات با کیفیت حتی اگر مجبور باشید برای تهیه آن ها کمی بیشتر هزینه کنید، به نفع تان است.

2- مشخصات تان را برای تامین کننده توضیح بدهید

اگر شرایط خاصی برای محصولات یا حمل و نقل دارید، باید قبل از ارسال هر چیزی، آن را با تامین کننده در میان بگذارید. در غیر این صورت، ممکن است محصولات یا موادی به دست تان برسد که نمی‌ خواهید.

3- به تامین کننده بدبین نباشید

هنگامی که با یک تامین کننده جدید معامله می کنید، سعی کنید اعتمادتان را هنگام برقراری ارتباط نشان بدهید و به آن ها احترام بگذارید. اگر کار اشتباهی انجام نداده اند، با آن ها با سوظن رفتار نکنید. شما باید با تامین کننده تان رابطه خوبی داشته باشید تا آن ها محصولات تان را به خوبی آماده و ارسال کنند.

4- شرایط FOB را بپذیرید

حتما با تامین کننده تان در مورد شرایط FOB صحبت کنید. FOB‌به تحویل کالا در عرشه کشتی مبدا گفته می شود که از آن جا به بعد مسئولیت بار بر عهده خریدار است. پس سعی کنید به دنبال هزینه های حمل و نقل کم تر و نظارت بیشتر بر حمل و نقل باشید.

5- حواس تان به مدت حمل و نقل باشد

زمان زیادی طول می کشد تا محصولات از یک کشور به کشور دیگر ارسال شوند. حتما برای این مدت که ممکن است تا 30 روز هم طول بکشد، برنامه‌ریزی کنید. البته معمولا، فقط هفت روز طول می کشد تا تامین کننده اسناد را آماده کرده، محصول را ارسال کند و شما آن را از گمرک ترخیص کنید.

6- با مقررات واردات آشنا باشید

اگر محصولاتی را برای فروش وارد می کنید، باید به مقررات واردات توجه کنید. شاید ادعا کنید که یک محموله برای استفاده شخصی وارد شده، اما این گمرک است که حرف آخر را در تشخیص درستی یا نبودن آن می زند. ماموران گمرک داخل بسته بندی را نگاه کرده و محموله را ارزیابی می کنند. اگر یک سری از محصولات را در داخل بسته بندی ببینند، ممکن است بار را تجاری قلمداد کنند. در این صورت کالا، طبق مقررات واردات تجاری ترخیص خواهد شد.

9 نکته برای سفارش کالا از چین به صورت عمده

9 نکته وجود دارد که وارد کننده هنگام سفارش عمده از چین باید به آن ها توجه کند که عبارتند از:

1-کارخانه، شرکت بازرگانی ، منبع یاب، تولید کننده و تامین کننده یکی نیستند

اصطلاحات زیادی در این صنعت وجود دارد که بسیاری از آن ها با هم مشترک اند.

کارخانه یا Factory مکانی است که محصول شما توسط افراد و یا ماشین آلات در آن ساخته می شود.

شرکت بازرگانی یا Trading company یک واسطه است. آن ها تامین کننده را پیدا کرده و محصول را برای تان ارسال می کنند، اما قبل از این که آن را ارسال کنند، قیمت را کمی افزایش می دهند تا سود بدست بیاورند.

منبع یاب یا Sourcing agent مشابه یک شرکت بازرگانی است، اما همان نیست. منبع یاب ها بیشتر شبیه یک رابط هستند. ممکن است شرکت های منبع یابی شما را در تماس مستقیم با کارخانه های مختلف قرار بدهند یا چندین تامین کننده را بررسی کنند تا بهترین قیمت را بگیرند. آن ها معمولا بازرسی کارخانه و محصول و موقعیت های حمل و نقل و تدارکات را هم بر عهده دارند.

عبارات سازنده (Manufacturer) و تامین کننده (Supplier) خیلی کم تر استفاده می شوند. آن ها می توانند با هر کدام از سه عبارت قبلی مشترک باشند.

2- فقط قیمت را در نظر نگیرید

وقتی همه پیشنهادات را بررسی کردید، زمان انتخاب تامین کننده می رسد. با این که قیمت خرید محصول بر سود فروش و کسب و کار تأثیر می گذارد، باید این نکته را در نظر بگیرید که ارزان بودن محصولات یک تأمین کننده همیشه هم خوب نیست. از سوی دیگر، گران فروشی یک تامین کننده هم ارائه بهترین خدمات را تضمین نمی کند.

پس، بهتر است تمرکز تان بر روی کیفیت و شیوه تحویل کالا در آن منطقه باشد.

3- سعی کنید در مورد حمل و نقل چانه نزنید

تامین کنندگان زیادی هستند که مایلند در مورد هزینه های حمل و نقل چانه بزنند زیرا باید برای این منظور هزینه کنند.

گاهی اوقات، آن ها دقیقا هزینه حمل و نقل را از شما دریافت می کنند و گاهی اوقات کمی بیشتر، زیرا باید برای شان بِصرفد!

تلاش برای مذاکره در مورد حمل و نقل ممکن است باعث شود تا یک تامین کننده فکر کند شما نمی دانید در مورد چه چیزی صحبت می کنید و در نهایت تمایل کم تری به ادامه همکاری داشته باشد. بنابراین، در مورد حمل و نقل مذاکره نکنید. فقط قیمت های حمل و نقل چند تامین کننده مختلف را با هم مقایسه کنید تا بهترین گزینه پیدا شود.

4- همه تامین کنندگان، همان کارخانه نیستند

بسیاری از تامین کنندگان در علی بابا به شما می گویند که کارخانه هستند، که اگر هم نباشند چیز بدی نیست! این نکته در مورد تمام تامین کنندگان صدق می کند. در واقع اکثر آن ها احتمالا فقط شرکت های تجاری هستند که محصولات را مستقیما از کارخانه ها خریداری کرده اند و قیمت را کمی افزایش داده اند تا هنگام فروش مجدد شان سود کسب کنند.

البته این بدان معنا نیست که این تامین کنندگان سعی دارند شما را فریب بدهند یا کلاهبرداری کنند. آن ها فقط می دانند که اکثر افراد فکر می کنند با سفارش مستقیم محصول از کارخانه بهترین قیمت عایدشان می شود که همیشه این طور نیست.

5- همکاری مستقیم با یک کارخانه به معنای هزینه کمتر نیست

معمولا شرکت های بازرگانی می توانند قیمت های بهتری نسبت به کارخانه ها به شما ارائه دهند. چرا؟ از آن جایی که آن ها روابط بسیار خوبی با کارخانه ها دارند، می توانند بهتر معامله کنند. اما اگر خودتان تازه کار با یک کارخانه خاص را شروع کنید، زمان می برد تا اعتماد آن ها را جلب کرده و رابطه خوبی با آن ها برقرار کنید.

تا زمانی که کارخانه ها به شما اعتماد نکنند، در مورد محصولات و قیمت شان با شما کنار نخواهند آمد. اما نگران نباشید، کارخانه ها در حال حاضر روابط خوبی با شرکت های تجاری دارند و با آن ها بهتر معامله می کنند. همکاری شما با شرکت های تجاری باعث می شود تا از این سود بهره مند شوید.

6- تهیه و ارسال یک محصول به انبار آمازون شاید بیشتر از یک ماه طول بکشد

اگر در حال سفارش یک محصول بسیار سفارشی هستید، بدیهی است که ساختش زمان ببرد. انتظار داشته باشید که مدت سفارش محصول تا تحویل آن به آمازون برای ارسال 6 ماه طول بکشد . در این مورد، من به شدت توصیه می کنم تا از یک شرکت منبع یاب کمک بگیرید.

حتی اگر یک محصول کاملا جدید هم سفارش ندهید، تحقیق، جدا سازی، تولید و حمل و نقل باز هم زمان بر است. حداقل دو تا سه ماه برای تهیه و ارسال محصول تان زمان در نظر بگیرید.

7- با شرکت های سورسینگ کار نکنید

مخصوصا وقتی که در حال همکاری با آمازون هستید، حتما از کارشناسان راهنمایی بگیرید. انجام ندادن این کار می تواند کسب و کار شما را در معرض خطرات جدی از جمله کلاه برداری، بی کیفیت بودن محصول و مشکلات قانونی قرار دهد.

یک شرکت منبع یاب چینی با تمام مسائل تامین محصولات برای فروشندگان آمازون به خوبی آشنا است و در طول این فرآیند کمک می کند. اما یک شرکت سورسینگ برای انتخاب تامین کننده مناسب، مذاکره در مورد بهترین قیمت و ارسال سفارش حق واسطه گری می گیرد.

8- تضمینی نیست فقط به این دلیل که با یک تامین کننده قرارداد امضا کرده اید، آن ها ایده شما را به اشتراک نگذارند

اگر یک ماه بعد از عرضه جدیدترین محصول تان، دیدید که توسط تامین کننده شما و بیست تامین کننده دیگر در علی بابا تبلیغ می شود، تعجب نکنید. هیچ وقت تصور نکنید که تامین کنندگان قرار است به مفاد قرارداد تان پایبند باشند. در عوض به دنبال کاهش ریسک باشید.

یکی از راه‌ های جلوگیری از ربوده شدن محصول تان این است که یک تامین ‌کننده تمام قطعات محصول را جداگانه بسازد. سپس، آن قطعات را برای شما ارسال کند تا خودتان آن را مونتاژ کنید. به این ترتیب، تامین ‌کننده شما نمی‌داند که محصول واقعا چه شکلی است. محصول نهایی فقط مال شما است.

یکی دیگر از راه های دیگر برای از بین بردن خطر، متمایز کردن است . لوازم جانبی و اضافی را به محصولات تان اضافه کنید تا کپی برداری از آن دشوارتر شود.

9- فکر نکنید که تامین کننده تا زمانی که حداقل مقدار را سفارش ندهید، تخفیف نمی دهد

تصور کنید در حال خرید قهوه هستید. به وال مارت می روید و یک کیسه دانه قهوه می خرید. سپس، به Sam’s Club می روید و یک سطل بزرگ دانه قهوه می خرید. وقتی چرتکه می اندازید؛ مشاهده خواهید کرد که هزینه هر دانه در Sam’s Club بسیار کم تر از Walmart خواهد شد.

چرا؟ زیرا شما مقدار بیشتری دانه قهوه از سام کلاب خریده اید. خرید کالا به صورت عمده ارزان تر است. اگر ساخت محصول شما برای عرضه کننده بصرفد، حتما تخفیف می دهد و در غیر این صورت خیر.

12 تا از بهترین وب سایت های خارجی برای خرید عمده و مستقیم از چین

قبل از معرفی این 12 سایت بد نیست بدانید که وب‌ سایت ‌های اصلی عمده ‌فروشی چینی، این 6 مورد هستند: Alibaba،AliExpress ،Global Source ،Lightinthebox ، Dhgate و Made in China.

شرکت محصول قابل سفارش ثبت نام در سایت نوع فعالیت
Supplyia هر محصولی از طریق سورسینگ رایگان تامین کالا
Alibaba عمومی رایگان ارائه سایتهای دراپشیپینگ و عمده فروشی
AliExpress عمومی رایگان ارائه سایت دراپشیپینگ و عمده فروشی
Global Sources عمومی رایگان ارائه سایت دراپشیپینگ و عمده فروشی
Lightinthebox دسته بندی های محدود رایگان ارائه سایت دراپشیپینگ و عمده فروشی
Dhgate.com دسته بندی های محدود رایگان
Madeinchina ماشین آلات، وسایل الکترونیکی رایگان دایرکتوری (ارائه لیست بقیه شرکت ها)
Chinavasion وسایل الکترونیکی ، گجت رایگان ارائه سایت دراپشیپینگ و عمده فروشی
DealExtreme وسایل الکترونیکی، گجت رایگان ارائه سایت دراپشیپینگ و عمده فروشی
BangGood وسایل الکترونیکی رایگان ارائه سایت دراپشیپینگ و عمده فروشی
Tomtop وسایل الکترونیکی، گجت رایگان ارائه سایت دراپشیپینگ و عمده فروشی
Everbuying وسایل الکترونیکی رایگان ارائه سایت دراپشیپینگ و عمده فروشی

نکاتی در مورد معامله با تامین کنندگان عمده فروشی چینی

بسیاری از نمایشگاه های چینی سعی در جذب مشتری بین المللی دارند. با این حال، این بدان معنا نیست که شما وارد یک بازار بدون دردسر می شوید.

مثل بسیاری از فعالیت های تجاری، یک عامل فرهنگی و مکانی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.

ما در ادامه به مواردی که هنگام خرید و سفارش به صورت عمده از چین باید به آن ها توجه کنید، اشاره خواهیم کرد.

1-مشکلات رفت و آمد

چین پر جمعیت ترین کشور جهان است و شهر های اصلی آن شلوغ هستند. استفاده از وسایل نقلیه عمومی هم واقعا معزلی است!

این ها واقعیت هایی است که قبل از سفر به چین باید در نظر بگیرید، زیرا ممکن است از منطقه ای کم جمعیت که می توان فورا مسافت های کوتاه تری را طی کرد، وارد این محیط شوید.

در شهر های بزرگ چین، باید انتظار شلوغی و ترافیک و به طور کلی اتلاف وقت برای رسیدن به مکان های مورد نظرتان را داشته باشید!

2- تفاوت های فرهنگی

تفاوت فرهنگی بر تجارت و نحوه مذاکره و بیان خواسته های هر دو طرف تأثیر می گذارد.

به عنوان یک قاعده کلی بد نیست بدانید که مردم چین نسبت به سایر فرهنگ ‌ها کم تر اهل بحث و دعوا هستند. پس این موضوع را باید در نظر داشته باشید، به خصوص اگر فردی هستید که همیشه می خواهید در معاملات قاطعانه رفتار کنید.

چینی ها در مکالمات هم مودب و خوش برخورد تر هستند. این ویژگی گاهی باعث می شود تا وانمود کنند که می فهمند خارجی ها چه می گویند در حالی که واقعیت برعکس است!

برای این که این مشکل برای شما هم پیش نیاید، توصیه می کنیم مستقیما سوالات تان را بپرسید. این به شما کمک می کند تا از ایجاد سوء تفاهم ها به خصوص زمانی که باید سفارش ثبت شود، جلوگیری کنید.

روی کاغذ آوردن هر چیزی در این شرایط ضروری است. اگر بتوانید سفارشات تان را به زبان چینی یادداشت کنید که بهتر هم هست.

3- غیر هم زبان بودن

بهترین زبان برای برقراری ارتباط، انگلیسی است. اکثر فروشندگان چینی تا حدی تحصیل کرده اند و انگلیسی می دانند.

با این حال، بهتر است با فروشندگان ساده تر ارتباط برقرار کنید. توصیه می کنیم جملات تان را آهسته و کوتاه بگویید و پر حرفی نکنید.

اکثر فروشندگان چینی خواندنشان بهتر از گوش دادن شان است، بنابراین اگر روی کاغذ منظور تان را بنویسید، نیازهای تان را بهتر برآورده می کنند و بدون شک هم خرید بهتری خواهید داشت.

4- قرارداد های کتبی قطعی نیستند

نوشتن برای برقراری بهتر ارتباط زبانی و فرهنگی لازم است. اما وقتی نوبت به بستن قرارداد ها می رسد، شرایط فرق می کند.

در چین، قرارداد ها قطعی نیستند. آن ها ممکن است فردا یا هفته آینده به دلایل و بهانه های مختلف تغییر کنند.

با این حال، این بدان معنا نیست که چینی ها قابل اعتماد نیستند، فقط تثبیت قرار داد کمی زمان می برد. می توانید در این مدت انتظار تغییرات جزئی را داشته باشید.

به طور کلی، تهیه پیش نویس قرارداد (اگر برای سفارش انبوه نباشد) تا حدودی بی معناست و بهتر است بیش از حد به توافق نامه کتبی وابسته نباشید.

5- جای هیچ گونه ابهامی باقی نگذارید

همان طور که گفتیم، نوشتن خوب است اما نباید مبهم و با حدس و گمان بنویسید. تا حد امکان جزئیات بیشتری را در نوشته تان بگنجانید زیرا اگر متن قرارداد به طور کامل نوشته نشده باشد، ممکن است فروشندگان هنگام انجام سفارشات تان یک سری چیز ها را از قلم بیندازند و یا درست متوجه منظورتان نشوند.

به طور مثال ممکن است در باری که به دست تان می رسد برخی اقلام نباشند یا تعداد شان کامل نباشد.

راهنمای خرید

حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.